JULIA'S ARNHEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 87 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2024 om 21:56 Klantvriendelijk medewerker doet zijn werk goed.
4 mei 2024 om 15:43 The cannoli were not fresh at all
9 apr 2024 om 13:57 No Argula put in my pasta Team in the restaurant is so laid back and takes no effort. Forgot to give my dessert I had ordered and after asking was just thrown away to me
3 nov 2023 om 21:43 Het eten kwam optijd en was goed warm! Lekker pasta en goed van smaak
11 okt 2023 om 19:05 Voor de zoveelste keer kip in mijn pasta terwijl ik de vega variant aanklik! Als ik dan vervolgens contact wil opnemen met het restaurant is het nummer niet in gebruik. Echt belachelijk dit!
10 okt 2023 om 20:09 Het eten is altijd lekker, maar het duurde extreem lang voor dat het er was
30 sep 2023 om 16:10 Het duurde meer dan anderhalf uur voordat het er was…. Het broodje was lekker de pasta was flauw.
1 aug 2023 om 13:48 Heerlijke broodjes en op tijd op het werk bezorgd.
31 jul 2023 om 19:03 Het eten was heer erg lekker. Prima om vaker te bestellen
8 jul 2023 om 16:22 Niet gekregen wat ik had besteld het vega was met vlees en waar we volkoren hadden gekozen wat het de normale pasta die we kregen. Toen ik belde voor een oplossing was er niks mogelijk daarna vroeg ik naar mijn geld terug maar dit kon ook niet.
3 jul 2023 om 21:40 Eten was prima. Had alleen ook een canneloni pistache besteld die niet was geleverd. Telefoonnummer van Julia's doet het niet en de enige manier om in contact te komen is met een nutteloos contactformulier.
22 mei 2023 om 15:40 Croissant met beschimmelde kaas gekregen. En omdat ze niet bereikbaar zijn heb ik niet meteen iets anders kunnen nemen. Jammer