JULIA'S ARNHEM

JULIA'S ARNHEM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2022 om 22:16 Ik vond de pasta lekkerder dan gewoonlijk, bezorging was prima voor een vrijdagavond:) het lieve berichtje op de tas maakt het net wat persoonlijker thanks!
24 apr 2022 om 20:57 Heerlijke pasta, vers. Helaas was de carbonara op, maar kregen we een andere pasta met extra kaas!
7 mrt 2022 om 12:30 Lekkere pasta en broodjes, goede bezorging.
26 feb 2022 om 2:25 Grote dank aan de bezorger!! Ik had een verkeerd adres nummer ingevoerd en de bezorger ging hier perfect mee om toen hij mij zag. Ik hoop dat de tip die ik heb gegeven genoeg was!
14 feb 2022 om 15:04 Jammer dat er niet contact opgenomen word als zowel de rucolla als spinazie op zijn. Dan hadden wij eventueel nog iets kunnen veranderen in onze bestelling.
8 feb 2022 om 13:38 Eten was erg goed! Bezorger hield netjes afstand en had een mondkapje op
31 jan 2022 om 19:18 Er zaten ingrediënten in die ik niet had aangevinkt…
24 jan 2022 om 11:02 Eten was lekker, we miste alleen onze Julia zegels...
4 jan 2022 om 17:53 Prima pastatje
8 dec 2021 om 20:36 Snelle bezorging, goede kwaliteit eten telkens weer!
26 nov 2021 om 20:27 Helaas duurde het langer dan 1 uur terwijl er 36 min was aangegeven. Het eten was ook koud.. jammer!
7 nov 2021 om 22:14 Ik heb besteld met geen rucola maar ik zei het….