JULIA'S ARNHEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 49 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

6 nov 2022 om 14:14 De pasta was droog er zat bijna geen saus op en het eten was al snel koud, weinig spinazie, na het eten kregen we er zelfs buikpijn van
24 okt 2022 om 11:47 Heerlijke pasta pesto, ik heb echter de pulled chicken gemist. Die zat er niet in, het was dus een Pasta Pesto sin Pollo!
28 sep 2022 om 21:39 Goede pasta, alleen de kip was niet te vinden.
5 sep 2022 om 21:45 Niet alles was voorradig en bestelling klopte niet. Was wel lekker
28 aug 2022 om 20:23 Pasta was koud, veel te zout en niet lekker
6 jul 2022 om 19:27 De pasta was erg lekker en ik kon het snel afhalen!
5 jun 2022 om 17:04 Er was steeds geen bezorger beschikbaar dus het bezorgen duurde eeeeerg lang. Dit hadden we van tevoren niet verwacht voor een paar broodjes. De broodjes waren lekker maar best klein, en de focaccia was koud.
22 mei 2022 om 9:43 I got there to pick up my order almost immediately after placing it and they were super fast and helpful. The food was delicious and the attention great.
6 mei 2022 om 22:16 Ik vond de pasta lekkerder dan gewoonlijk, bezorging was prima voor een vrijdagavond:) het lieve berichtje op de tas maakt het net wat persoonlijker thanks!
24 apr 2022 om 20:57 Heerlijke pasta, vers. Helaas was de carbonara op, maar kregen we een andere pasta met extra kaas!
7 mrt 2022 om 12:30 Lekkere pasta en broodjes, goede bezorging.
26 feb 2022 om 2:25 Grote dank aan de bezorger!! Ik had een verkeerd adres nummer ingevoerd en de bezorger ging hier perfect mee om toen hij mij zag. Ik hoop dat de tip die ik heb gegeven genoeg was!